HelpDesk Eshte gjithmone gati tju ndihmoje per cdo paqartesi

Nese nuk arini te hyni ne llogarine tuaj apo pyetje te tjera ju lutem kontaktoni

E-maili juaj

Kodi

Mesazhi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Shenim*:kodin mund ta gjeni tek transkriptet.

Nese eshte e mundur ne mesazh jepni nje email alternativ

F.A.Q (Frequently asked questions)

1. Si te perdorim winscp dhe te mirembajme faq tone?

2. Si te logohemi per here te pare ne emailin tone?

Udhezime mbi hapjen dhe aktivizimin e emaileve :

Per te gjithe ata qe kane veshtiresi dhe nuk e kane kryer asnjehere logimin
Passwordi i tyre eshte "default" pra eshte ai qe u eshte dhene nga sekretaria,

dhe ne logimin e pare do tju kerkohet ta nderroni ate.